У Херсонському онкодиспансері пацієнтів стало менше

онкоцентр, Сокур, карантин
У Херсонському обласному онкологічному диспансері зменшилася кількість пацієнтів з області через карантинні обмеження. Про це повідомила головна лікарка Ірина Сокур.

"З першого дня карантину у Херсонському обласному онкодиспансері ми прийняли обмежувальні заходи. Ми розподілили потоки пацієнтів, які надходять на консультацію, в поліклініку, від потоку пацієнтів, які знаходяться в стаціонарі.

Ми запровадили заходи безпеки для всього медичного персоналу, запровадили масочний режим, і обов’язково масочний режим для пацієнтів, які звернулися амбулаторно. Ми задіяли систему оповіщення цивільного захисту, йде оголошення по радіо для відвідувачів, для персоналу з нагадуванням про необхідність миття рук, дотримування дистанції.

Проходять вебінари, семінари з приводу навчання по діагностиці змін в легенях при коронавірусній хворобі. І лікарі вже насторожені. Тобто, якщо у пацієнтів з’являться скарги, то ренгенологічно вони вже зможуть поставити цей діагноз", - каже Ірина СОКУР.


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон