Як у Херсоні організовано дистанційне навчання школярів

карантин, школи, вчителі, дистанційне навчання
За минулі роки педагогічний колектив Херсонської спеціалізованої школи №30 багато працював по формуванню практичних навичок самостійної роботи учнів, що стало у нагоді під час дистанційного навчання в умовах карантину.

Класні керівники та вчителі-предметники проводять аудіо конференції у Vіbеr з батьками, інформують їх про термін та обсяги завдань, з метою організації контролю виконання робіт з боку батьків, вивчають пропозиції щодо подальшого планування роботи. Учителі школи максимально дотримуються розкладу занять, який було створено з 1 вересня. При необхідності змін узгоджують їх з учнями.

З метою запобігання перевантаження учителі чітко відокремлюють обов’язкові завдання, час виконання та додаткові завдання за бажанням.

Виконуючи обов’язкові завдання, в цілому учні працюють з невеличкими перервами з 9.00 до 13.00, а протягом дня, за бажанням, виконують додаткові завдання у зручний для кожного час. Крім цього, з метою зацікавленості, мотивації та зайнятості учнів педагоги забезпечують школярів завданнями для допитливих з різних предметів.

На платформах Google Classroom, «МійКлас», «На Урок»; «Всеосвіта», Quizizz, online.test.pad, learningapps.orgучителями створено особисті кабінети класів. Щоденно вчитель фіксує завдання з предметів, які діти мають виконати на наступний урок. До завдань додаються відеоуроки та різноманітні посилання на тему, яка вивчається. \

Учні мають ознайомитися та опанувати матеріал, а потім відтворити його за допомогою завдань різноманітних онлайн-завдань. Також учителями проводяться онлайн-уроки, відеоконференції, презентації уроків з відео і звуком, за допомогою платформ Zoom, Youtubе, Classtime, GoogleClassroom.

Для організації дистанційного навчання англійської мови учнів створено автентичне навчальне середовище та впроваджено використання освітніх, де зібрані усі основні та додаткові матеріали. Вчителі мають можливість проводити моніторинг прогресу навчання учнів, організовувати роботу над помилками та надавати локальну допомогу у вирішенні будь-якого питання.

Для перевірки знань використовуються зручний та багатофункціональний тестовий сервіс для контролю й перевірки знань онлайн – ClassTime. Важливо, що за допомогою цього сервісу батьки можуть спостерігати за досягненнями своєї дитини, аналізувати на скільки якісно дитина опанувала тему, а також попрацювати над помилками.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон