Владислав Мангер: Діждались ми паски – діждемося й Божої ласки

Паска, поздравлення, Мангер
Нехай цьогоріч для кожного з нас станеться диво, якого ми довго чекали. Тепер все йде якось навдивовижу, ламаються старі традиції, світ вийшов за межі звичного. То чому б не справдитися і бажанням, які досі не збувалися?

Від себе особисто бажаю кожному з вас довіряти Богові та подіям, які він для нас створює – то все на краще. Проте майте на увазі: мало віддати все на волю Бога, обов’язково треба докладати зусиль, аби задумане здійснилося.

Справедливість сама собою не переможе, якщо ти не заявиш про намір добитися її. Кохання не запанує, якщо чекатимеш виключно кроків з іншого боку, тут треба й самому діяти. Статки самі не прийдуть, якщо думки не будуть підкріплені справами. Тож, як казали наші бабусі, до Бога взивай та сам рук прикладай.

Нехай цього Великодня все буде інакше – столи стануть більш щедрими, розмови більш цікавими, стосунки – щирішими, справи – добрішими.

Всім миру, злагоди та доброго свята! Діждались ми паски – діждемося й Божої ласки. Христос воскрес!, - привітав Владислав МАНГЕР.


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон