Про Великодень у Херсоні сповіщають янголи

Херсон, янголи, свято
Адже у передодні Свята вулицю Херсона, за ініціативи народного депутата Ігоря Колихаєва, осяяли декоративні ілюмінаційні освітлювачі у формі янголів, які відтепер може побачити кожен.


Локацію «Нам тут жити» в Херсоні знає чи не кожен херсонець, тут залюбки фотографуються і гості міста, а відтепер, обов’язково, зацікавлених буде ще більше!

Це по-справді один із найкрасивіших куточків нашого міста, який вже не перший рік поспіль облаштовує нардеп від Херсонщини, акцентуючи увагу на тому, що ми самі створюємо красу та затишок навколо свого дому.


Можливо, час усім нам вийти біля свого обійстя та зробити приємність для себе та сусідів - для початку прибрати територію, висадити дерева та квіти. Звичайно ж, дотримуючись правил карантину. Не треба чекати, що хтось це зробить за нас! Бо НАМ ТУТ ЖИТИ!

P.S. Особливо символічно, що запуск святкової ілюмінації співпав із Днем довкілля, який сьогодні відзначають в Україні. Тож, як бачимо, для гарних справ і карантин не на заваді!
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон