На Херсонщині стартував соціальний онлайн-конкурс

конкурс, сім'я, цінності

На Херсонщині втретє стартував конкурс творчих проєктів «Один раз на все життя», який є спільним проєктом відділу з питань сім’ї Херсонської єпархії Української православної церкви та управління освіти Херсонської міської ради і проводиться за партнерської підтримки Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки.

Конкурс має на меті сприяти вихованню у старшокласників розуміння важливості традиційних сімейних цінностей, підвищити розуміння важливості психології подружніх відносин, усвідомленого батьківства, ознайомити дівчат і юнаків із прикладами щасливих родин, які можна було б взяти за взірець для побудови в майбутньому своєї сім’ї, а також підтримати розвиток творчих здібностей учасників.

До участі запрошуються учні 8-11 класів закладів загальної середньої освіти як із міста Херсона, так і з Херсонської області.

Учасники конкурсу подають на розгляд журі власні авторські роботи у таких номінаціях:

1) відеореклама: відеоролики або буктрейлери, слайд- презентації;

2) літературна творчість: поетичні, прозові та публіцистичні твори;

3) друкована промоція: буклети, плакати, постери, банери, флаєри, листівки, закладинки тощо.

4) фотоконкурс.

Можна написати твір про своїх рідних, зняти відео про твою унікальну родину, зробити цікаве фото щасливої сім’ї, дослідити свій родовід…

В умовах карантину творче змагання відбуватиметься у онлайн-форматі: щоб подати проєкт на конкурс, достатньо надіслати його у електронному форматі на електронні адреси, вказані у Положенні про проведення конкурсу, доступному за посиланням.

Детальніше дізнатися про конкурс можна також із промоційного відео, яке підготували його координатори у бібліотеці імені Дніпрової Чайки.

Херсонська обласна рада

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон