У Херсоні покарали любителів солоденького

Херсон, солоденьке, штраф
Ще у листопаді минулого року правоохоронці склали адміністративний протокол на студента 1 курсу, який у великому супермаркеті на території ТРЦ «Фабрика» поводив себе «неадекватно» - хлопець прямо в залі їв цукерки з вітрини!

Таку любов до солодкого інкримінували як дрібне хуліганство. Так би студент і отримав покарання у вигляді штрафу від 51 до 119 гривень, або до 60 годин громадських чи 2 місяців виправних робіт, або взагалі адміністративний арешт до 15 діб. Але вже минуло три місяці, тобто сплив строк притягнення до адміністративної відповідальності.

Іншого херсонця також потягнуло на солоденьке. Тільки він вирішив його вкрасти. Протягом кількох днів чоловік скоїв кілька крадіжок. У першому магазині він вкрав цукерок, шоколадок і печива на 737 грн. 90 коп.

У другому магазині його трофеями стали…домашні капці, 4 пари. Третього разу злодій вирішив розжитись кількома видами сиру. Чоловік свою вину повністю визнав і пояснив злочини скрутним матеріальним становищем. Продукти він з’їв, капці продав незнайомим людям на ринку, а гроші витратив на власні потреби.

Суд засудив чоловіка до двох років позбавлення волі. Проте дав рік іспитового строку і зобов’язав періодично з`являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації. Ну і сплатити 572 гривні судових витрат.

Олена ПІМЕНОВА
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон