Херсонська жінка-поліцейський, яка співає

Жінка, поліцейський, співає
Заслужений діяч естрадного мистецтва, член творчої спілки та Заслужена артистка естрадного мистецтва України, керівник дитячого ансамблю «StaR_Line»! Це все про нашу героїню – сержанта поліції Софію Рябенко.

Ніжна, чарівна красуня. Вона надихає своєю творчістю. Дивлячись на цю тендітну жінку, важко уявити, що за її плечима не один успішний талановитий проект.


Вокальний ансамбль обласного главку поліції «Police Prime», керівником якого є Софія, стали володарями Гран-Прі XVI Всеукраїнського конкурсу-фестивалю військово-патріотичної творчості «Оберіг». Також ансамбль брав участь у таких фестивалях, як «Степ і воля – Козацька доля», «Золотий Вік».

Ансамбль постійно відвідує волонтерські заходи та приймає участь у Всеукраїнських благодійних марафонах «Врятуємо життя разом», «Єдність та Милосердя».


Учасники колективу – яскраві і талановиті солісти, створюють авторські пісні. Багато своїх виступів «Police Prime» виконує разом із дитячим гуртом «Star_line», який не поступається здобутками та отримав багато нагород на вокальних конкурсах України. Це геніальні діти, чий спів з однаковою цікавістю слухають і дорослі й малі. Софія вкладає душу в свої проекти і саме тому вони стають неймовірно популярними та відомими на всю Херсонщину.

З малечку пісня завжди супроводжувала мене,– Саме тому я в цій професії. Мені подобаються слова Грабовького: «Українська пісня — це одне з найбагатших джерел поезії всього світу». Та я ще б додала, що пісня – це одне з найбагатших джерел духовності, любові до Батьківщини, любові до життя!, – зазначає Софія Рябенко.

Відділ комунікації поліції Херсонської області
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон