Новорічний подарунок для херсонських лікарень

У новорічно-різдвяні свята відомий херсонський благодійник Юрій Рожков подбав про комфорт херсонських лікарень.

На жаль, не всі зможуть зустріти новорічні та різдвяні свята з родинами чи друзями. Наприклад, пацієнти Інфекційної лікарні змушені залишитись на стаціонарі.

"Про цих херсонців ми також подбали, передавши медичному закладу сучасні багатофункціональні ліжка та в комплект до них спеціальні матраци, - каже Юрій Рожков, лідер Громадської платформи "Добро переможе".

- Звичайно, у власному ліжку вдома лікуватися краще, але ж специфіка процедур в інфекційній лікарні не передбачає переривання або контакту із здоровими людьми. Тому ми, завдячуючи співпраці з Міжнародними фондами та Херсонським благодійним фондом "Мангуст", подарували це необхідне обладнання".

А потреба у сучасний ліжках, за словами Володимира Мітковського, директора Інфекційної лікарні, - дійсно велика: "Ми привезеними з-за кордону функціональними ліжками замінили найстаріші меблі, яким вже по 30 років.

Завдяки меценатам Херсона та країн Європи, ми оновили ліжка у 5-му відділенні стаціонару для дорослих. Ці ліжка дуже зручні в користуванні: їх платформа змінює конфігурацію, залежно від необхідності. І це допомагає важким пацієнтам економити сили, зменшує біль, та й лікарям значно простіше виконувати свою роботу.

Дякую Юрію Рожкову, що одразу відгукнувся на наше звернення. Знаю, що Громадська платформа "Добро переможе" активно допомагає також дитячій лікарні, психіатричній, Хоспісу, Госпіталю ветеранів та багатьом іншим! Це - дійсно необхідна підтримка. Сподіваємось на неї і в прийдешньому 2020 році".

Добро переможе - громадська платформа Юрія Рожкова

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон