У херсонському театрі грошима смітили

Є у Херсоні місце, де гроші на вас сиплються буквально з неба. Точніше, зі стелі. І це не сховище якогось банку. А Херсонський академічний музично-драматичний театрі імені Миколи Куліша.

До Нового року храм Мельпомени підготував сюрприз для дорослих глядачів. Це мюзикл «All inclusive або мільйонер на тиждень».

Що ви будете робити, якщо незнайомець запропонує вам стати на 7 днів повноправним володарем 100 мільйонів? Лише після завершення терміну потрібно буде повернути вже 150 мільйонів, або віддати власне життя...

Хронічний невдаха Мартін (Руслан Вишневецький) вже збирався накласти на себе руки, аж раптом Сальвадор (Євген Гамаюнов) зробив йому казкову пропозицію.

Мартін не хотів думати про наслідки, адже за тиждень все одно збирався лізти у зашморг. Проте смак до розкоші з'явився дуже швидко, та й у план втрутилось кохання.

Яскраві костюми, багато сучасної музики, танці, співи та невеличкий зріз життя багатіїв – все це ожило на сцені за задумом режисерки Катерини Слажнєвої, яка є і авторкою сценарію.

Ну і не обійшлось без щасливого фіналу. Куди ж без нього напередодні новорічних свят!!!

Хоч життя дуже часто посилає нам випробування, проте на стільки ж часто і дарує шанси та карколомні можливості. Лишається їх лише розгледіти...

Олена ПІМЕНОВА

Фото Вадима Гнідаша

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон