У Херсоні підрахують кількість пільговиків на громадському транспорті

Представники громадської організації "Транспорт Херсонщини" розробили методику підрахунку пільгових категорій громадян в рамках проекту оптимізації бюджетних коштів.

Херсонець, голова громадської організації "Імпульс Херсонщини" Дмитро Карлюка розповів, як вона працюватиме.

Для цього виїхав на маршрут 1-го тролейбусу та перевірив методику на практиці:

"Ми проводимо тестові заїзди, на що звернути увагу волонтерам, які будуть брати участь у підрахунку пільговиків у 2020-му році.

Хто добре володіє смартфоном, як я от відмічаю у гугл-формі, скільки пасажирів зайде, хто зайшов і закомпостував. У цю форму я буду вводити кількість проданих квитків. У нас є паперова форма, і там дані будуть у паперовому вигляді, для цього нам будет потрібно сісти на кінцевій і вийти на кінцевій, і буде зрозуміло, який пасажиропотік".

Нагадаємо, у Херсоні відбулась презентація методики підрахунку пільгових категорій громадян в рамках проекту оптимізації бюджетних коштів. Ініціаторка заходу – співзасновниця громадської організації "Транспорт Херсонщини" Людмила Чайка: "Загально доступної методики не існує, ми запропонували ту, якою користується Електротранс, ми з ними консультувались, додали свої дослідження, анкетуємо людей, щоб виявити пільгові категорії людей, як часто вони їздять, щоб взагалі зрозуміти їх пересування".

Журналісти намагались взяти коментар у керівника "Херсонелектротрансу" Єгора Устинова. Він не вийшов на зв'язок. Його думку з приводу методики підрахунку пільгових категорій громадян в рамках проекту оптимізації бюджетних коштів ми озвучимо у наступних публікаціях.

За матеріалами Суспільне UA

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон