На Херсонщині таки ремонтують дороги

Ще одну ділянку автотраси Одеса-Мелітополь-Новоазовськ на Херсонщині приведуть до нормального вигляду.

Тут завершується реконструкція 14-кілометрового її відрізку, яку ведуть два підприємства з Полтавщини. Прокладання шару асфальтобетону їх працівники вже завершили, тепер наносять розмітку та встановлюють знаки. Все мають закінчити у грудні поточного року. А коштували ремонтні роботи 130 мільйонів держбюджетних гривень.

У минулі роки на тій же магістралі Одеса-Мелітополь-Новоазовськ також оновили 30-кілометрову ділянку. Але той відрізок, що його ремонтують зараз, не межує із нею. Між двома «оазами» для учасників руху знаходиться всіяна ямами прогалина протяжністю десь у п'ять кілометрів.

Автолюбителів, котрі вже встигли охрестити цю прогалину «чорною дірою» дивує така химерна вибірковість. Хоча пояснення у дорожників просте: на те, аби «дотягнути» одну відремонтовану ділянку до іншої, не вистачило грошей.

«Продовжити ремонт автотраси М-14 плануємо наступного року. Тоді й поєднають її відремонтовані частини, і далі роботи триватимуть – якщо, звісно, нададуть бюджетне фінансування, й тендери не зриватимуться», — резюмує начальник Служби автодоріг Херсонщини Микола Савченко.

Сергій ЯНОВСЬКИЙ
Новий день

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон