Де, як і за скільки в Херсоні можна побратися за добу

Якщо Ви вже визначились із бажанням укласти шлюб, але ніяк не могли визначитись із датою, то чому б не обрати якусь із новорічних? Шлюб за добу і навіть менше, ніж за добу, — це цілком реально.

Тільки подумайте про дату вже зараз — охочих може виявитись багато.

Що таке шлюб за добу

Проєкт Міністерства юстиції України «Шлюб за добу» було відкрито для реалізації у 2016 році. Щоб зареєструвати шлюб за прощеною процедурою в рамках проекту Міністерства юстиції «Шлюб за добу» необхідно звернутися до одного з організаторів у вашому місті.

Після цього закоханим залишиться зробити лише кілька простих кроків. Перший – обрати організатора. Другий – обрати бажану дату та час. Третій – пред'явити паспорти та за необхідності інші документи. Четвертий – підписати відповідний договір. І п'ятий крок – з'явитися у обраний час та місце і одружитись.

Ця послуга коштує дорожче, аніж звичайна реєстрація шлюбу. Ми надаємо розцінки, опубліковані на сайті Державного підприємства «СЕТАМ». Ціни можуть відрізнятись в різних місцях реєстрації, тому необхідно поточнювати.

Вартість послуги

Вартість послуги власне реєстрації складає від 2000 до 3480 гривень в залежності від терміну - за 24 години або у той же день. Додаткові послуги - урочиста реєстрація, реєстрація з гостями додатково потягне від 1000 до 7200 гривень - в залежності від кількості гостей та ступеню урочистості.


Де в Херсоні зареєструвати шлюб за добу

В Херсоні шлюб за добу реєструють за наступними адресами:

Комунальний заклад Херсонської обласної ради «Палац молоді і студентів», адреса: м. Херсон, пл. Т.Г. Шевченка, 1, тел. (0552) 51 16 20.

Херсонський обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Куліша, адреса: м. Херсон, вул. Театральна, 7, тел. (0552) 22 50 93.

Комунальне підприємство «Парки Херсона» Херсонської міської ради, адреса: м. Херсон, вул. Пилипа Орлика, 21/29, тел. (066)140 88 08.

Для того, аби подати заяву на реєстрацію шлюбу за добу, необхідно звернутись до будь-якого відділу ДРАЦС.

Правда, непогана ідея під Новий рік для тих, хто як раз розмірковує над шлюбом?

Кавун-City

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон