Олександр Співаковський привітав воїнів Збройних Сил України

Ректор Херсонського державного університету передав найщиріші вітання мужнім воїнам Збройних Сил України -нашим янголам у камуфляжі, які у холодних окопах боронять зараз найсвятіше: країну, свободу, рідних, коханих і - саме життя!

Пишаємось вами і віримо в вас. Ви – основа нашої безпеки, нашого спокою та впевненості у завтрашньому дні.

Знаємо, якою ціною ви втримали країну у найважчі часи. Лише завдяки вашій мужності і героїзму українці сьогодні можуть спокійно працювати і творити, під мирним небом ростити дітей та онуків.

Поки ви там стримуєте ворога, ми тут маємо змогу будувати наше завтра, щоб після нашої перемоги Україна по-справжньому розквітла – мирна, єдина, красива і незалежна.

Зі святом вас, наші мужні і незламні! Нехай завжди міцним і надійним буде тил, нехай відчуття народної любові і підтримки додає вам сил і витривалості.

Бережіть себе, хлопці, бо без вас України не буде! Сила і міць і українського війська завжди будуть найвагомішим аргументом у будь-яких політичних домовленостях. Сьогодні ми це достеменно знаємо.., - підкреслив Олександр СПІВАКОВСЬКИЙ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон