Херсонцям розкрили рецепт «еротичного» салату

Сталося це на шоу «Театральна кухня з Олександром Книгою» у Херсонському обласному музично-драматичному театрі ім. М. Куліша, до якого завітали Брати Капранові – відомі українські письменники, поети, видавці, музиканти.

Гості розповіли про свою творчу діяльність, згадували кумедні випадки з життя та читали вірші сучасних українських поетів. Зокрема, познайомили херсонських глядачів із таким жанром, як еротична поезія.

Ще у 2011 році Брати Капранови видали поетичну збірку «Ніч еротичної поезії», яка, до речі, і наштовхнула на створення п'єси з такою ж назвою. Нині ведеться робота над текстом, який планує втілити на сцені Херсонського театру головний режисер Сергій Павлюк.

Дмитро і Віталій виконали низку своїх пісень у стилі українського регі та кобза-репу, а потім разом з Народним артистом України Олександром Книгою приготували «еротичну» страву – салат з селерою.

Отже, увага! Рецепт «еротичного» салату з селерою від «Театральної кухні»:

– 300 грамів курячої грудки гриль;

– 3-4 шт. черешки селери;

– 2 невеликих яблука;

– 2 ст.л. майонезу або 2 ст.л. сметани;

– 1 морква, на тертці;

– 1 салат, петрушка;

– жменю грецьких горіхів, подрібнених;

– сіль за смаком.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон