В Херсоні Брати Капранови візьмуть участь у «Театральній кухні»

Завтра, 27-го листопада до Херсона завітають сучасні українські письменники Брати Капранови.

Цього разу причиною приїзду є участь у креативному проекті ХОАМДТ ім. Миколи Куліша – телевізійно-театралізованому шоу «Театральна кухня з Олександром Книгою». Окрім цього, театр організовує зустрічі Братів Капранових зі старшокласниками різних шкіл.

«Театральна кухня» – це простір відпочинку і спілкування в одному флаконі. Гості разом з ведучим – народним артистом України Олександром Книгою приготують ексклюзивну страву, презентують свою творчість та поділяться секретами успіху.

«Досвідчені чоловіки знають, що насправді шлях до серця жінки лежить через кухню. Бо ніщо так не вражає жіноче серце, як чоловік, який готує для неї. Тому ми сприйняли запрошення на театральну кухню, як запрошення на прелюдію.

І відповідно привеземо пісні та вірші про любов у всіх її проявах - від легкої романтики до глибокої еротики, і під час вистави приправимо їх перчиком іронії та супроводимо вином пристрасті», – зазначили Брати Капранови.

У межах програми відбудуться два модних покази: демонстрація капсульної колекції вишиванок бренду KNIGA від дизайнерки Олександри Сікоєвої та показ нижньої білизни Monro by Alexa.

Свої музичні номери подарують вокалістки театру та самі гості – Брати Капранови, які називають частину своєї творчості кобза-репом. У гурманів буде можливість скуштувати устриці, що вже є традиційним для івентів театру.

Братів Капранових знають у всій Україні як успішних книговидавців, сучасних письменників та музикантів. Тож за кілька днів, у херсонців буде унікальна можливість провести вечір у чудовій інтелігентній компанії та поспілкуватись із зірками літератури – Дмитром і Віталієм Капрановими.

Еліза СОЛОДКА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон