Пікетники у Херсонської ОДА не змогли пояснити свою мету

Сьогодні під стінами Херсонської облдержадміністрації відбувся пікет, участники якого не змогли пояснити, проти чого або за що вони стоять із плакатами.

По це повідомив голова ХОДА Юрій Гусєв, який наразі знаходиться в Києві.

"Люблю такі пікети. В них багато про «щирість», «ідейність», «безкорисливість» та стан нашого суспільства.

Сьогодні під стінами Херсонська обласної державної адміністрації відбувся пікет, учасники якого не змогли пояснити суть протесту.

У зв'язку з тим, що я знаходжусь у службовому відрядженні в столиці України - доручив своєму заступнику Сергію Козиру зустрітись із замовниками цього заходу та розібратись з їх вимагами.

Хочу ще раз звернутись до усіх, якщо у вас є інформація про порушення закону чи корупцію в органах влади - звертайтесь напряму в НАБУ й інші правоохоронні органи.

На території Херсонщини повинно працювати правило: «Все має бути по закону, а закон - один для всіх»!" - написав Гусєв у фейсбуці.

Відзначимо, що пікетувальники тримали плакати, в яких згадувалося прізвище голови ХОДА, якійсь схеми, а також містилися вимоги притягнення до відповідальності. Проте що це саме за схеми та кого вони б хотіли притягти до відповідальності - прямо не розкривалося. Такий ось загадочний пікет.

Джерело

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон