Татамі для херсонських малюків

Новенькі татамі (спортивні напольні мати) для малюків Комишанських дитсадочків № 6 та 58 привезла команда Громадської платформи Юрія Рожкова "Добро переможе" у подарунок.

Коли дітки прийшли з прогулянки, на них очікував приємний сюрприз: ігрові кімнати благодійники вистелили м'яким, яскравим покриттям!

Директор Комишанського дитсадка № 58 "Теремок" Наталя Зачиняєва, спостерігала за емоціями вихованців: "Для них це море щастя! Дітки були у захваті, вперше випробовуючи татамі. Раніше на цьому місці лежав звичайний килимок. Підлога прохолодна... А тепер - тепла, м'яка, на якій можна сидіти і навіть лежати!

Будемо проводити у залі театральні постановки казок, займатися гімнастикою та просто відпочивати. Від імені колективу садочка та батьків наших вихованців висловлюємо Юрію Рожкову і його команді сердечну подяку. Бажаємо успіхів у реалізації добрих справ та здоров'я, щоб вистачило на все задумане!"

За матеріалами Громадської платформи "Добро переможе" Юрій РОЖКОВА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон