Чиновники перетворюють Херсон на село?

Відношення чиновників до Херсона, як до сільської території частково відповідає на багато питань, які тривалий час хвилюють мешканців обласного центру...

Цікава деталь, - під час судового засідання 23 жовтня цього року в місті Одесі відповідальні працівники Управління державного архітектурно-будівельного контролю Херсонської міськради та обласного управління ДАБІ зізналися, що у своїх претензіях до ТОВ «МЖК м.Херсон» вони користувалися нормами «Сельбищна територія сільських поселень» Державних будівельних норм 360-92.

Дивлячись на захаращені будівлі, масове знищення дерев, як у лісопосадках, на компост із сухого листя, яке не вивозиться навіть з центру Херсона, розумієш, що навесні, мабуть, будемо орати проспект Ушакова та сіяти біля міськради зернові!

Відношення чиновників до Херсона, як до сільської території частково відповідає на багато питань, які тривалий час хвилюють мешканців обласного центру.

Наприклад, чому у міського голови 5 років не має заступників, крім Козакова, який став не просто першим, а єдиним заступником? Чому не підмітаються вулиці, не вивозиться сміття, чому не працює громадський транспорт у вечірній час, куди діваються кошти з міського бюджету?

Але, якщо Миколаєнко зі своїми підлеглими вирішив перетворити обласний центр на село, то можемо запропонувати далеко не їздити і не літати в Азію, Африку та Європу, а поїхати повчитись, наприклад, у Великі Копані Олешківського району, у Григорівку Чаплинського району, у Музиківку Білозерського району, або Бехтері Голопристанського району.

Там керівники територіальних громад, гадаю, швидко навчать працювати. Оскільки деякі села на Херсонщині сьогодні виглядають набагато краще і приваблівіше, ніж обласний центр... Іноді буває стидно за рідне місто перед друзями та родичами, які бувають в Херсоні з сіл області.

На жаль, керівникам правоохоронних органів області та міста, які роками ховають кримінальні провадження на чиновників, не соромно їздити та ходити вулицями міста... Бо це ж очевидно - чиновники міськвиконкому перетворюють Херсон на село.

Андрій ЯЦЕНКО

Фото 0552

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон