Для херсонців «золотого віку»

Вже втретє у Херсоні пройшов фестиваль поважних людей «Золотий вік». Чоловіки та дружини змогли знову відчути святкову атмосферу,як і багато років тому і пройти під урочистою аркою під марш Мендельсона та оплески родичів і гостей.

Серед гостей фестивалю був і відомий у Херсоні меценат і громадський діяч Юрій Рожков (на фото зліва), який привітав, в тому числі, і своїх батьків «золотого віку»: «Якби молоді до вас частіше прислухалися, то робили б значно менше помилок»...


Цього року фестиваль тривав 2 дні. Перший називався «50 відтінків кохання», влаштували свято для подружніх пар Херсона, які живуть разом 50 і більше років. Їх була аж 51 пара!

В фойє ККЗ «Ювілейний» на «молодят» чекали святковий стіл, виступи творчих колективів і вікторини.

Особливий сюрприз підготувала і Херсонська юстиція. Начальниця ДРАЦС Херсонщини Олена Клименко вручила подружжям почесні дипломи щасливого сімейного життя. Бо саме з юстиції усі закохані починають свою подорож у подружнє життя.

На другий день фестивалю, на своїй локації, юристи управління надавали гостям та учасникам свята консультації. Особливо херсонців золотого віку цікавили питання, як оформити субсидії, як правильно скласти заповіт, довіреність.

Привітати людей поважного віку завітало багато дитячих колективів. Тому юристи розповіли юним артистам і їх батькам про таке явище, як булінг, як його розпізнати та правильно реагувати.

Організаторами фестивалю стали ГО «ГромадаUA» за допомоги Головного територіального управління юстиції у Херсонській області.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон