У Генічеському районі Херсонщини відбулась спартакіада

У минулі вихідні, з 20 по 22 вересня у селі Стрілкове Генічеського району на базі пансіонату «Сокіл» відбулася обласна спартакіада органів місцевого самоврядування.

У змаганнях з міні-футболу, волейболу, шахів, шашок, настільного тенісу, перетягування канату та більярду взяли участь понад 300 депутатів та посадових осіб органів місцевого самоврядування з 14 команд районів, міст обласного значення, об'єднаних територіальних громад та обласної ради.

Учасників змагань привітали голова Херсонської облради Владислав Мангер, керівники районних і селищних рад, численні гості та вболівальники.

За результатами змагань перше місце у міні-футболі здобула команда Нижньосірогозького району, волейболі – Олешківського району, настільному тенісі – Генічеського району, шахах – Каланчацької ОТГ, шашках – м. Гола Пристань, перетягуванні канату – Олешківського району, більярді – Чаплинського району.

У загальнокомандному заліку перемогу святкували представники Генічеського району, друге місце у депутатів та посадовців Олешківського району, третє – Великоолександрівського району.

Херсонська обласна рада дякує керівництву Генічеського району, с. Стрілкове, пансіонату «Сокіл» за належний рівень організації спартакіади.

За матеріалами Херсонської обласної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон