У херсонській школі діляться досвідом

Затишна їдальня, комфортний харчоблок. Саме так зараз виглядає обід учнів Антонівської ЗОШ № 18 під Херсоном. Вагому роль у спільній справі відіграв Юрій Рожков, лідер Громадської платформи "Добро переможе".

Розповідають батьки дітей: "Як ми не переживали, а таки встигли все добудувати до початку навчального року!, - каже Оксана Фоміна, - дякуємо за це, передусім, Юрію Рожкову. Він був з нами увесь час.

Якщо коротко, то ще взимку ми з вчителями, керівниками шкіл побували на тренінгу для освітян Херсона та передмістя від Юрія Рожкова. Нас вчили як виграти і реалізувати грант для потреб навчального закладу.


Викладач Людмила Абсава допомогла мені з директором школи Анною Довгою написати проект, який зацікавив донорів з Німеччини. До нас приїхали представники Посольства, все перевірили і вже через 2 тижні ми отримали 5200 євро на ремонт їдальні!

Проект передбачав співфінансування. Ми з батьками пішли на це, доклали невелику суму і протягом 2 літніх місяців працювали непокладаючи рук. У ході роботи виявилось, що ми не врахували перестінок у харчоблоку.

Знову звернулися до Юрія Рожкова за підтримкою. І він допоміг зробити у перестінку вікна та двері. Запросили директора 21 школи Галину Лугову, як дизайнера. Гарно оздобили приміщення. І у нас все вийшло! Наші діти з першого дня харчуються в оновленій сучасній їдальні. Ми це зробили разом!


Дякуємо кожному, хто долучився: знаннями, коштами, порадою, вірою! Ділимося своїм досвідом, щоб й інші школи впевненіше йшли до мети, використовували свої знання, набуті на освітянських тренінгах Юрія Рожкова. Бажаємо успіху!", - поділилася досвідом Оксана ФОМІНА.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон