Херсонець став абсолютним чемпіоном України зі стрибків на батуті

13-16 вересня в Одесі відбувся відкритий Кубок України серед дорослих зі стрибків на батуті.

У змаганнях взяли участь спортсмени з 6 областей України та м. Києва, приблизно 107 спортсменів, які змагались за програмою МСУ в особисто-командних змаганнях (індивідуальні та синхронні стрибки).

Серед чоловіків абсолютним чемпіоном в індивідуальній та синхронній програмах став Микола Просторов – спортсмен КЗ «Херсонська школа вищої спортивної майстерності» Херсонської обласної ради, Заслужений майстер спорту України, срібний призер ІІ Європейських ігор 2019 року в Мінську (Білорусь).

Дует Микола Просторов/Антон Давіденко впевнено лідирував з результатом 44,48, обігнавши своїх конкурентів з Одеси на 2,65 бали.

Таким чином, відомий херсонський спортсмен підтвердив свою високу спортивну майстерність і в складі національної збірної команди України виборюватиме ліцензію на ХХХІІ літні Олімпійські ігри на Кубку світу, який відбудеться в м. Вальядолід (Іспанія) у жовтні 2019 року.

Вгору


На фото: Микола Просторов - зліва.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон