Херсонські школярі здобули перемогу на обласному етапі фестивалю юних пожежних

На початку вересня на березі Чорного моря у смт. Лазурне, Скадовського району відбувся обласний етап фестивалю юних пожежних.З'їхалися кращі команди з районів області. Місто Херсон представляла команда з Херсонської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 57.

Метою Фестивалю є навчання підростаючого покоління правилам безпечної поведінки, навичкам діяти індивідуально та колективно в різних життєвих і надзвичайних ситуаціях; формування у дітей поваги до професії пожежного; розвиток та прояв особистих творчих здібностей дітей та підлітків; популяризація серед дітей і молоді здорового й активного способу життя.

Яскравим був виступ команд в конкурсі «Домашнє завдання», де використовувалися різні жанри мистецтва у розкритті пожежно-рятувальної тематики, на сцені школярі жартували, співали і танцювали.

Перемогу у фестивалі здобула команда дружини юних пожежних міста Херсона у складі учнів 10 класу школи № 57: Валерії Несвітайло, Анастасії Плакун, Дмитра Кудако, Марії Костової, Марії Долбані, Вікторії Пасічни. Керівником команди є вчитель закоханий в свою справу Олена Олійникова.

Гарно виступити на фестивалі допомогла дружба, впевненість один в одному, і звичайно, їх керівник.

За матеріалами Управління освіти Херсонської міської ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон