У центрі ПМСД Нової Каховки призначили нового керівника

До роботи на посаді генерального директора комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги міста Нова Каховка» приступила Олена Ходорковська.


— За результатами проведеного наприкінці липня конкурсу я підписав з нею контракт і з 2 вересня Олена Іванівна працює на своїй новій посаді, — повідомив міський голова Нової Каховки Володимир Коваленко.

Досі Олена Ходорковська очолювала комунальне підприємство «Центральна міська аптека Новокаховської міської ради». Затримку з її призначенням на посаду гендиректора центру ПМСД Володимир Коваленко пояснив необхідністю владнати справи в аптеці, зокрема, з пошуком нового керівника цього підприємства.

У конкурсі на посаду гендиректора центру ПМСД брали участь дві претендентки: Олена Ходорковська та головна лікарка центру Зоріна Зінченко.

— Потреба провести конкурс на посаду гендиректора центру була викликана вимогами чинного законодавства, — пояснив Володимир Коваленко. – Міністерство охорони здоров'я, проаналізувавши рік роботи головних лікарів центрів ПМСД, виявило чимало порушень у цих відокремлених підрозділах. Тому було вирішено проводити конкурси на зайняття вакантних посад генеральних директорів нових комунальних некомерційних підприємств. Очікується, що таким чином нові керівники зможуть виконати всі вимоги, поставлені перед центрами ПМСД державою – покращити їх фінансово-господарську діяльність, удосконалити систему надання медичної допомоги та покращити якість послуг.

Олег БАТУРІН
"Новий День"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон