У Херсоні День знань розпочався з нагороджень

Сьогодні, 1 вересня розпочали свій новий навчальний рік учні кількох навчальних закладів Херсона.Традиційно, з привітаннями, нагородами і подарунками на лінійку "Школи-родини" № 39 та гімназії № 3 завітав їх друг і помічник Юрій Рожков.

Він, зокрема, зазначив: "Літо завжди пролітає швидко! Особливо таке насичене і яскраве. Ми з моєю командою "Добро переможе" намагалися охопити усіх діточок Херсона і передмістя спортивними розвагами, іграми. Щоб з новими силами, засмаглі і здорові ви розпочали навчання! Прийшли у чисті, світлі класи, про наповнення яких ми також подбали, і з комфортом та цілеспрямованістю взялись за науку. Я бажаю, щоб рік був цікавим, корисним для кожного з вас. А ми обов'язково підтримуватимемо й надалі!"

Приємним і стимулюючим сьогодні був момент нагородження переможниці онлайн голосування міського екологічного конкурсу "Я люблю Херсон!". Диплом та премію, під гучні оплески присутніх, Юрій Рожков вручив Дарині Лінтварьовій!

Директор гімназії Олексій Петров підкреслив: "Кожна достойна праця винагороджується! І ми вдячні Юрію Рожкову, за те, що дбає про такі важливі моменти! Це заохочує наших дітей працювати наполегливіше. Як, власне, і оновлення матеріально-технічної бази якісними меблями.

А ми, нагадаю, буквально, днями отримали парти та стільці у подарунок від друзів з Голландії, про що також попіклувався Юрій Рожков. Далі плануємо співпрацю в оновленні спортивної зони і працюватимемо на благо наших дітей, їх батьків, вчителів і всієї громади й надалі. Бо переконані: Добро обов'язково переможе!"


За матеріалами Громадянської платформи РОЖКОВА Юрія "Добро переможе"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон