Керівник освіти Херсонщини не володіє достовірною інформацією?

Голова Олешківської районної ради Павло Потоцький звертає увагу директора Департаменту освіти, науки та молоді Херсонської облдержадміністрації Криницького Є.А.на ситуацію щодо забезпечення першокласників району новими меблями "Нової української школи".

Павло Потоцький вважає безпідставним звинувачення депутатів Олешківської районної ради з боку обласних керівників освіти, які вказували про затримку у прийнятті депутатами рішення про виділення коштів для придбання шкільних меблів

"Олешківська районна державна адміністрація надала цей розподіл лише 05 червня 2019 року до районної ради, а вже через два дні 07 червня 2019 року депутатський корпус Олешківської районної ради вже прийняв рішення по меблям для "Нової української школи", - нагадав голова Олешківської районної ради.

- Тому у мене питання до Євгена Анатолійовича, так хто винен у затягуванні розподілу цих коштів і хто не володіє достовірною інформацією?", - запитує Павло ПОТОЦЬКИЙ.

P.S. Центром по обслуговуванню установ та закладів освіти Олешківського району було вчасно проведено в повному обсязі закупівлю шкільних меблів для початкових класів "Нової української школи" (парта учнівська одномісна антисколіозна з полицею + стілець полозковий). Навчальний рік першачки нашого району розпочнуть за новеньким шкільним обладнанням!

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон