Херсонські викладачі потрапили до переліку ТОП-50 найкращих України

З року в рік викладачі Херсонщини продовжують підкорювати нові вершини та заявляти про себе на весь світ.

Так, зі стартапу вчитель історії та правознавства Херсонського академічного ліцею імені О. Мішукова Світлана Стельмах створила інтелектуальну гру «Патріот» та перетворила нудні лекції на пізнавально-розважальні заняття. Ця гра сьогодні відома на теренах України, адже була представлена разом зі Світланою на щорічній національній премії «Global Teacher Prize Ukraine».

Цьогоріч експерти складали новий перелік найкращих педагогів України, які покликані нестандартно подавати інформації та виводити свої уроки на якісний рівень. До переліку ТОП-50 вдалося потрапити одразу чотирьом викладачам з Херсонської області:

- Іван Верещака - вчитель інформатики Чулаківського закладу повної загальної середньої освіти;

- Наталя Пашковська – проводить уроки з географії та економіки у Каховському НВК «Гімназія - спеціалізована школа І ступеня з поглибленим вивченням іноземних мов»;

- Михайло Растьогін, який викладає астрономію та фізику у Херсонському фізико-технічному ліцеї;

- Ірина Фокіна – вчитель Основи здоров'я та Трудового навчання у Херсонському НВК «Дошкільний навчальний заклад — загальноосвітня школа І-ІІ ступенів» № 8.

31 серпня будуть відомі імена ТОП-10 вчителів країни. Вони зберуться у вересні у харківському центрі. Там зустрінуться одне з одним і з членами журі. За чотири дні фіналісти мають презентувати та проявити себе, показати роботу в командах і трохи розважитися. Саме тут члени журі визначать переможця. Його або її ім'я країна дізнається 5 жовтня на урочистій церемонії нагородження переможця в Києві.

Відомо, що головним призом стане 250 тисяч гривень, поїздка у Дубай на Global Education & Skills Forum у березні 2020 року, а також один рік навчання від «Освіторії».

Дарина МЕЛЬНИК
"Гривна"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон