За голандськими партами навчатимуться херсонські гімназисти

У школи, котрі потребують допомоги, команда Громадської платформи "Добро переможе", в співпраці з Фундацією "Голандія-Україна", продовжує привозити необхідне оснащення.

Рожков Юрій наголошує: "Наші діти заслуговують на комфортні умови навчання, якісні меблі та обладнання в освітньому просторі!"

Зокрема, розвантажили у Херсонській гімназії № 3 ономісні парти зі стільцями.

"Ці меблі - дуже якісні, на металевій основі, - поділився враженнями директор гімназії Олексій Петров, - у нас такі вже не виготовляють. Плануємо до 1 вересня розмістити їх у комп'ютерному класі і ще в одному навчальному кабінеті. Визначимось з колегами, де треба у першу чергу замінити. Дуже добре, що Рожков Юрій співпрацює з Міжнародними фондами в контексті передачі допомоги, покриваючи нашу нагальну потребу. Бо навчальні заклади - як бездонні діжі: меблі та обладнання постійно зношуються, і маємо їх регулярно поновлювати."

Віталій Лисенко, член команди "Добро переможе" наголосив: "Ми працюємо на перспективу! Сьогодні - у Корабельному районі, раніше - в Дніпровському. Далі продовжимо роботу по всьому місту. Це допомога не лише закладам, а, передусім, нашим дітям. Адже якісне забезпечення обов'язково принесе гарні результати!"


Громадська платформа "Добро переможе"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон