На Херсонщині шукають таланти

На Херсонщині шукають таланти. Громадська організація «Творці сучасності» оголосила творче прослуховування для усіх жителів Херсона та області,хто бажає відкрити в собі та розвивати свої співочі, театральні та інші здібності. Відбудуться вони 25 та 31 серпня.

«Талант – це унікальний дар, даний людині Богом чи успадкований від батьків. Це уміння робити щось з особливою майстерністю, філігранно, краще від інших. Психологи стверджують, що немає не талановитих людей, потрібно тільки вчасно виявити і розвинути обдарування. І тоді неодмінно людина почуватиметься щасливою, бо дуже часто талант відіграє вирішальну роль у долі людини. Тому ми запрошуємо Вас і всіх Ваших близьких та знайомих на творче прослуховування», - кажуть організатори прослуховування.

Учасники прослуховування матимуть змогу продовжити навчання у висококваліфікованих вчителів, брати участь у конкурсах та фестивалях різного рівня. «Творці сучасності» зазначають, що прослуховування абсолютно безкоштовне та вік учасників необмежений.

Заходи відбудуться 25 та 31 серпня о 14:00 за адресою: м. Херсон, Бульвар Мирний, 3, офіс 407. Запис за телефонами: 0956848391, 0667364125.

З повагою, ТВОРЦІ СУЧАСНОСТІ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон