У херсонському університеті продовжується навчання за програмою подвійних дипломів

Поморська академія у місті Слупськ є вищим державним навчальним закладом-партнером Херсонського державного університету.

Цього року академія відзначає свій 50-річний ювілей. Навчальний заклад є результатом успішної діяльності не одного покоління викладачів та студентів. Вища освіта тут розвивається надзвичайно швидкими темпами.

Польща є однією з перших країн, з університетами якої ХДУ було укладено угоди про взаємне співробітництво. Педагогічний факультет активно реалізує освітній проект «Подвійний диплом» між Херсонським державним університетом та Поморською академією. Угода про подвійне дипломування була підписана в лютому 2014 року.

Цими днями, в рамках заходів до 50-річчя обраний ректор ХДУ, народний депутат України VIII cкликання Олександр Співаковський зустрівся з колегами з Поморської академії. На своїй фейсбук-сторінці він зазначив насупне:

«Я радий, що ми маємо спільні програми подвійних дипломів. Для наших студентів це – новий горизонт, який надає мій рідний університет. Це нові можливості , які дадуть успішно їм реалізуватись в рідній державі!».

У 2017 році дипломи вищої освіти від Поморської академії отримали 12 студентів педагогічного факультету. У 2018 році польські дипломи отримали 9 студентів. У 2018 – 19 навчальному роках продовжили навчання в Поморській академії 13 студентів 3-4 курсів. Студентами закордонного університету стануть і 8 студентів 2-3 курсів.

Український Південь

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон