Мангер подякував медикам Херсонщини за професіоналізм

Голова Херсонської облради Владислав Мангер, від імені жителів нашої області подякував за прекрасну і своєчасну допомогу нашим медикам - професіоналам, які врятували молодому хлопцю руку:

...Цієї неділі наші херсонські лікарі зробили справжнє диво і дійсно самовідданий вчинок.

Відпочиваючи з батьками на річці, 15-річний Ілля отримав жахливу травму: у результаті удару всі нервово-судинні сплетення правої руки були розірвані, кістки переламані, а сама ручка, як повідомляється, трималася буквально на клапті шкіри.

Не гаючи часу, батьки кинулися до нашої Херсонської дитячої обласної клінічної лікарні, побоюючись тільки одного: у вихідний день хірурги могли бути не на місці. Але медики негайно приїхали і стали до роботи, запросивши на допомогу колег з інших медичних закладів.

Шість годин операції – і Ілля знову повноцінна людина! Руку підлітку збережено, стан хлопця стабільний.

Від всіх херсонців і жителів нашої області хочу подякувати за прекрасну і своєчасну допомогу нашим чудовим професіоналам:

Інні Холодняк – головлікарю КЗ «Херсонська дитяча обласна клінічна лікарня» Херсонської обласної ради;

Юрію Спіріну – завідувачу відділенням серцево-судинної хірургії Херсонської обласної клінічної лікарні;

Євгену Гардубею – завідувачу відділенням хірургії судин КНП «Херсонська міська клінічна лікарня ім.Є.Є.Карабелеша;

Володимиру Гаркуші – завідувачу травматологічним відділенням КУ «Херсонська дитяча обласна клінічна лікарня» Херсонської обласної ради;

Миколі Загайкану – лікарю-травматологу дитячого КЗ «Херсонська дитяча обласна клінічна лікарня» Херсонської обласної ради.

Клопотатиму перед депутатським корпусом Херсонської обласної ради про відзначення цих почесних людей, - пообіцяв Владислав МАНГЕР.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон