У херсонському міському дитячому таборі "Сонечко" завершилася четверта літня зміна

За два тижні у "Сонечку" хлопчики й дівчатка міцно здружилися. І не дивно, адже стільки яскравих подій та незабутніх емоцій вони пережили разом!

Серед вихованців значна частка дітей - відмінники навчання і обдоровані діти. Веселі, розкуті та активні!

Своїми талантами з імпровізованої сцени вони ділилися з друзями, серед яких був і Юрій Рожков, лідер Громадської платформи "Добро переможе".

Щоразу на початок та закриття зміни він з великим задоволенням і, звичайно, подарунками відвідує табір "Сонечко", не втомлюючись активно проводити час з допитливими і щирими дітьми та обмінюватись позитивом з новими друзями.

"На літніх канікулах діти мають відпочивати не за комп'ютерами, а на прогулянці, розвиваючому занятті чи цікавій рухливій грі!", - переконаний лідер Громадської платформи "Добро переможе" РОЖКОВ Юрій.

Саме тому команда його Громадської платформи "Добро переможе" опікується дозвіллям малих херсонців у позаурочний час, підтримує заклади відпочинку та розвитку дітей.

"Добро переможе" -
Громадська платформа Юрія РОЖКОВА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон