Мангер: «Чорноморські ігри» – вже візитівка Херсонщини

За підтримки Херсонської обласної ради та облдержадміністрації у Скадовську Херсонської області стартував XVIІ Всеукраїнський благодійний дитячий фестиваль «Чорноморські Ігри».

«Ми раді вітати на своїх теренах фестиваль, що по праву заслуговує на звання музичної події року. Обласна рада та депутати завжди докладають максимум зусиль для того, або це феноменальне шоу відбулося і сталося.

Вітаю всіх учасників та гостей заходу, нехай ці прекрасні емоції супроводжують всіх нас аж до наступних «Чорноморських ігор», – прокоментував подію голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер.

Нагадаємо, Владислав Мангер був одним із тих, хто доклав неабияких зусиль для того, аби фестиваль творчості знову відродився в нашій області. І як зазначає очільник облради, «Чорноморські ігри» – вже візитівка Херсонщини!

Головна подія фестивалю – вокальний конкурс, на який цього року зареєструвалися понад 600 конкурсантів, і це – рекордна кількість. У конкурсній програмі беруть участь діти віком від 6 до 16 років. У 17-му сезоні «Чорноморських Ігор» за призові місця змагатимуться 46 виконавців та вокальних груп, які пройшли до півфіналу за результатами двох відбіркових турів.

Херсонська обласна рада

P.S. Цьогоріч гостями «Чорноморських ігор» стали провідні українські виконавці, серед яких і відомі випускники фестивалю: NK|Настя Каменських, «Время и Стекло», TheHardkiss, Еліна Іващенко, MONATIK, MOZGI, Олександр Пономарьов, ALYOSHA, Антитіла, TARABAROVA, Наталія Гордієнко, David Axelrod, МЯТА, Віталій Козловський, Оля Цибульська, MÉLOVIN, Michelle Andrade, NIKITA LOMAKIN, Злата Огнєвіч та інші.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон