Триває аудиторське інспектування на Херсонщині

Триває аудиторське інспектування щодо цільового використання коштів. Приміром, на підконтрольних об'єктах освітньої сфери, медицини, при закупівлі обладнання, ліків, на капітальні ремонти, реконструкцію окремих споруд, у будівництві тощо.

На контролі - схеми розкрадання і відмивання державних коштів, зокрема, при закупівлі товарів, виконанні робіт і послуг, пільговому кредитуванні.
Низка злочинів, пов'язаних із посяганням на чималі бюджетні суми, є службовими.

Деякі горе-чиновники не уявляють своїх дій поза корупційними схемами з бюджетними грошима. Як відомо, потенційні казнокради не полишають думок про привласнення державних коштів. Вони намагаються прикритися, наприклад, фіктивними документами, незаконно заволодіти часткою майна, конвертувати в готівку чималі бюджетні суми.

На часі - упередити привласнення матеріальних цінностей у бюджетній сфері, зловживанням з державним і комунальним ресурсом.
Фахівці, в межах наданих повноважень, протидіють розкраданню коштів від загальнодержавного до сільського бюджету.

Шановні громадяни! Звертайтеся по суті, з конкретним фактажем, на електронну адресу державних аудиторів у місті Херсоні kherson@dkrs.gov.ua Повідомляйте про деяких горе-посадовців, котрі виконують службові обов'язки недобросовісно, з нехтуванням вимог діючого законодавства. Телефон довіри державних аудиторів у Херсоні – 0552 26 36 28

Пресслужба Управління Південного офісу Держаудитслужби в Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон