Херсонський благодійник допомагає храмам

У храмах Херсона і передмістя, Благодійника року-2017-2018 Юрія Рожкова разом з його родиною можна побачити досить часто. І не лише як прихожанина, а і як мецената!

"Добро має йти від душі!", - переконаний Юрій Рожков. Він регулярно жертвує кошти на відбудову церков, допомагає недільним школам, особисто вірянам.

Зокрема, днями підвіз будматеріали для благоустрою території Церкви Рівноапостольної княгині Ольги. Отець Михаїл, настоятель церкви розповів: "Зараз у нас триває ремонт. Все робимо своїми руками. Але нам не вистачало цементу і клею для відновлення стін та заливки парадного входу до церкви.

Одна з наших прихожанок звернулася за допомогою до Юрія Рожкова, лідера Громадської платформи "Добро переможе" і він одразу ж відгукнувся! Особисто ми з ним познайомились на Великдень, з вдячністю приймали з рук Юрія Рожкова Благодатний вогонь.

І зараз він знову нас підтримує добрим словом і конкретною допомогою! Я дуже вдячний за це. Щиро радий за Юрія. За те, що ту можливість, яку йому надає Господь, він розділяє з людьми! І це - мудро, бо добро завжди повертається сторицею!", - вірує Отець МИХАЇЛ.

Добро переможе - громадська платформа Юрія Рожкова

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон