У Херсоні на стадіоні «Кристал» здійснять реконструкцію тренувального поля

Проект фінансуватиметься з двох джерел: 13,7 млн грн - кошти державного фонду регіонального розвитку (90%), 1,5 млн грн - кошти міського бюджету (10%).

Розпорядження Кабінету міністрів України «Про внесення змін до переліку інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися у 2019 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, в тому числі тих, що фінансуються з метою погашення кредиторської заборгованості, зареєстрованої органами Державної казначейської служби станом на 1 січня 2019 року» № 492-р вже опбліковане на сайті КМУ.

Реконструкція тренувального поля стадіону «Кристал» передбачає улаштування футбольного поля зі штучним покриттям, системи поверхневого водовідведення з футбольного поля, пандусу для маломобільних верств населення, освітлення стадіону.

Розробляли його спеціалісти управління молоді та спорту Херсонської міської ради, реалізовуватиметься він управлінням капітального будівництва Херсонської облдержадміністрації.

Орієнтовний час реконструкції футбольного поля - 2 роки. На сьогоднішній день проект вже пройшов експертизу, найближчим часом оголосять тендер на його здійснення.

"Цей проект - справжнє досягнення для Херсона. Сподіваємося, що реконструкція поля буде проведена у визначені терміни", - відзначив директор Херсонського міського спортивного комбінату «Стадіон Кристал» Олександр Букалов.

Херсонська міська рада

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон