Під Херсоном обкрадають заміські будинки

Мешканців Херсона, котрі володіють нерухомістю у заміських селах, може очікувати неприємний сюрприз.

Адже за їх відсутності там могли побувати непрохані гості. Саме так і сталося у селі Микільському Білозерського району області. Тут місцева жителька, котру власниця будинку попросила наглядати за її власністю, помітила, що у кімнаті хтось відсунув штору. Зазирнула всередину, і побачила сліди обшуку у кімнатах, а з дверей зірвано навісний замок.

Селянка повідомила про злочин поліцію, однак проблема в тому, що господарка хати мешкає аж у Дніпрі. І доки вона не з'явилася, невідомо, які саме речі викрали, і що треба шукати.

Тож кримінальне провадження поки ведеться лише за фактом незаконного проникнення до чужої нерухомості. І скільки ще таких проникнень у порожні «вілли» було по навколишніх селах, залишається тільки гадати (в усякому випадку, їх власникам варто перевірити, чи все там у порядку). Втім, цілком можливо, що крадіжки звідти скоює одна й та ж організована група злочинців-«гастролерів».

Сергій ЯНОВСЬКИЙ
"Новий День"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон