Херсонщина: в поданнях до складу ДВК на 184-му окрузі 43 «двійника»

Cеред кандидатур до складу дільничних виборчих комісій по 184-му округу 86 разів різні партії та кандидати подали одних і тих же людей.

Це стало відомо 4 липня на засіданні ОВК № 184 по утворенню ДВК, повідомляють спостерігачі ОПОРИ.

Всього таких людей, яких висунули 2 чи 3 різних суб'єкти подання було 43.

Найбільше «двійників» виявилося у кандидата в народні депутати Івана Вінника – 12. По 9 однакових кандидатур у кандидатки Світлани Василенко та у Радикальної партії Олега Ляшка.

У партії «Європейська Солідарність» 8 «двійників», у ВО «Батьківщина», фракція якої зареєстрована в Апараті ВРУ, та партії «Народний фронт» - по 7. По 5 кандидатур, що повторюються, у «Об'єднання «Самопоміч», партії «ВО Батьківщина», партії «Опозиційна платформа – за життя», «Слуга народу». По 3 «двійника» у кандидатів Андрія Гринюка, Ігоря Колихаєва, Данили Репілевського та Сергія Ютіна. Та найменше – 2 – у політичної партії «Опозиційний блок».

Кандидатурам, що повторюються, відмовили у реєстрації подання.

Нагадаємо, що згідно з ч.1 ст.28 закону «Про вибори народних депутатів України» дільнична виборча комісія утворюється відповідною окружною виборчою комісією не пізніш як за тридцять один день до дня голосування у складі голови, заступника голови, секретаря та інших членів комісії.

За матеріалами Громадянської мережі ОПОРА в Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон