Юрій Рожков:для мене ХНТУ - рідний заклад

"Це стіни, у які хочеться повертатись, колектив, з яким приємно співпрацювати і студенти та викладачі, зустрічі з котрими завжди цікаві і корисні для нас усіх!" - так підсумував свій черговий візит до своєї Альма-матер лідер Громадської платформи "Добро переможе" Юрій Рожков.

Через 25 років після закінчення цього ВУЗу, успішний випускник ділиться досвідом з нинішніми студентами та викладачами, чесно розказує про те, який шлях подолав до того, як стати відомим не лише в своїй країні підприємцем і меценатом.

Відверто ділиться особистими спостереженнями та висновками, не оминаючи й проблемних питань, щоб молодь не втрачала часу на помилках, а мала більше можливостей на власні корисні проекти.

Студентів цікавили плани на майбутнє їхнього гостя, з ким він працюватиме далі, який напрямок розвитку обрав. Багато говорили і про наукову діяльність. Адже сьогодні Юрій Рожков, маючи 195 патентів на власні інтелектуальні розробки, продовжує, в рамках підписаних договорів, працювати з ХНТУ та ХДАУ над новими розробками. Ці спільні продукти запускатимуть у продаж по всьому світу.

Поспілкувався Юрій Рожков зі студентами і про їх побутові проблеми. Чого не вистачає зараз у гуртожитках, якого обладнання та меблів потребує молодь. Домовились про співпрацю, зокрема, у реалізації спільних проектів на базі бібліотек.

Студенти загорілися і самі пропонували волонтерську допомогу. Адже знають: волонтерська тематика для Юрія Рожкова дуже близька. У тому числі, що стосується регулярної підтримки і оновлення матеріально-технічної бази Херсонських вищих навчальних закладів та гуртожитків.

Добро переможе - громадська платформа Юрія Рожкова

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон