Співаковський: Не буде молоді – не буде майбутнього

Дуже тепла зустріч з народним депутатом Олександром Співаковським з відбулася сьогодні, 19 квітня в НВК №56 - найбільшій школі Херсона.

...Пам'ятаю як 4,5 роки тому я приходив сюди, аби розповісти про плани - балотуватись до Верховної Ради України. Оскільки каденція Верховної Ради України VIII скликання закінчує свою роботу згідно з указом Президента, я вважаю, що будь-який депутат повинен конкретно розповісти, що було ним зроблено.

Тож я виконую свій обов'язок, звітуючи в школах Херсона і спілкуючись з трудовими колективами та батьками. Знову говорив про розмежування повноважень місцевих депутатів та народних. Херсон за ці роки отримав профіциту майже 2 млрд. гривень. Де ці кошти – інше питання. Але інструмент впливу має саме громада, адже вона формує своє лобі, обираючи місцевих депутатів, які повинні приймати рішення на користь своїх виборців.

Розповів про те, що я робив «під куполом» Верховної Ради України. В першу чергу це законодавча робота. Працюючи на окрузі, мною було пролобійовано 150 млн. грн. в розвиток інфраструктури міста. Це не кошти, якими я розпоряджаюсь. Вони були використані в інтересах Херсона та його жителів. Не буду повторюватись, адже в попередніх звітах неодноразово мова йшла про те, куди ці кошти були спрямовані.

Спілкування з батьками та вчителями було дуже цікавим та живим. Більшість питань знову стосувалася ЗНО з математики та мовного закону. Не могли не поговорити і про те, що молодь шукає краще життя за кордоном і саме туди вирушає на навчання. Ми інвестуємо в херсонські виші, зміни дійсно є. Дуже хочеться, аби більше студентів навчалися саме тут, адже не буде молоді – не буде майбутнього, - переконаний Олександр СПІВАКОВСЬКИЙ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон