Стрілянина з пораненими на Херсонщині

У селі Щасливому Олешківського району Херсонщини – стрілянина із кількома пораненими. До місцевого БК на танці приїхали двоє кавалерів з сусіднього селища Нова Маячка.

Але тутешнім хлопцям не сподобалося, що гості заграють із дівчатами, яких вони звикли вважати «своїми». Тож їх запросили «поговорити» за межі Будинку культури з групою молоді, серед якої були й неповнолітні. Та в ході розмови на підвищених тонах хтось вдарив 22-річного приїжджого так, що той втратив свідомість і впав на землю.

Розуміючи, що йому також буде непереливки, супутник травмованого вихопив пістолет, і відкрив з нього вогонь майже впритул, поранивши трьох найактивніших «бійців» віком 24-25 років у груди. І побитого, і підстрелених забрали до лікарні Нової Каховки.

У Олешківському відділенні Національної поліції зараз опитують очевидців та учасників конфлікту. Кажуть, пістолет у стрільця був не бойовим, а пневматичним, який є у вільному продажу, і купити його легко без жодних дозволів та реєстрації. Кулі, випущені з нього, завдали легких поранень, тому безпосередньо життю підстрелених селян нічого не загрожує – вони вже просять лікарів відпустити їх по домівках.

Те, що сталося біля БК села Щасливого, правоохоронці кваліфікують, як хуліганство. Цей злочин не є тяжким, тому підозрюваних на період слідства під варту брати не збираються.

Сергій ЯНОВСЬКИЙ
"Новий День"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон