Медичний факультет ХДУ вдосконалює матеріальну базу

Як відомо, професійна підготовка майбутніх фахівців галузі "Охорона здоров'я" в Херсонському державному університеті неможливабез використання сучасних лабораторій із відповідним сучасним та якісним устаткуванням.

Як зазначила декан медфакультету Глущенко Ірина Іванівна: «Медичний факультет ХДУ від початку свого відкриття дотримується вектора прогресивного розвитку та покращення умов навчання майбутніх фахівців.

З цієї нагоди сьогодні на медичному факультеті ХДУ відбулася презентація нового сучасного обладнання, препаратів та хімічних реактивів для забезпечення здійснення лабораторних робіт з дисциплін:

«Біологічна та біоорганічна хімія», «Гістологія, цитологія та ембріологія», «Анатомія людини» та «Медична біологія, паразитологія, генетика» для студентів спеціальностей «222 Медицина», «226 Фармація, промислова фармація», «227 Фізична терапія, ерготерапія» та «102 Хімія».».

Керівництво, професорсько-викладацький склад та студенство медфакультету щиро дякують керівництву Херсонського державного університету та ректору Співаковському Олександру Володимировичу за підтримку розвитку та покращення матеріально-технічної бази факультету.

Олена РЕЗНІЧЕНКО

P.S. Користуючись нагодою, керівництво, професорсько-викладацький склад та студентство МЕДИЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ щиро вітають всіх медичних працівників з їх професійним святом!

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон