Комунальні підприємства Голої Пристані постраждали від популізму

Збільшення заборгованості за надані послуги перед комунальними підприємствами Голої Пристані змушені констатувати представники місцевої влади.

Мовляв, їм тепер доводиться страждати від популістських заяв та дій можновладців, якими ті щедро розкидалися напередодні президентських виборів, аби здобути якомога більше голосів.

– Відтоді як мешканці Голої Пристані почали отримувати так звану монетизовану субсидію, міські комунальні підприємства недоотримують значну частину коштів, які б мали покрити вартість наданих ними послуг, – говорить голопристанський міський голова Олександр Бабич. – Для прикладу: за вивезення твердих побутових відходів голопристанці станом на кінець травня не доплатили понад 300 тисяч, а комунальне підприємство «Гопри-Водоканал» не дорахувалося 200 тисяч гривень. Складно уявити, якою буде ситуація під час опалювального сезону.

У міській раді розуміють, що пенсіонер, який живе на 1400 гривень пенсії і отримує додаткову копійчину за рахунок монетизації субсидії, у першу чергу витрачає кошти на недешеві ліки та продукти харчування, а потім уже думає про сплату за опалення чи вивіз сміття. Втім, надавачі комунальних послуг також не можуть обійтися без коштів, які повинні сплачувати громадяни.

Ольга ЮЩЕНКО
"Новий День"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон