На Херсонщині попрощалися з Оленою Микитась

Сьогодні, 4 червня, в Обласному палаці молоді та студентства відбулась прощальна церемонія з відомою херсонською громадською діячкою, заступником директора Палацу дитячої та юнацької творчості та головою організації ХОЦ «Успішна жінка» Оленою Микитась.

Провести в останню путь дійсно успішну особистість, активіста, патріота й борця за права жінок прийшли рідні, близькі, друзі, колеги й однодумці. За їх словами, життя Олени припинилося вночі 2 червня через раптову зупинку серця, жінці було 58 років...

Олена Микитась – херсонська активістка. Ще з 1997 року жінка почалася займатися громадською діяльністю та відстоювати права представниць прекрасної статі. 19 років тому заснувала перший Херсонський обласний центр «Успішна жінка», який наразі відомий не лише на території України, а й за кордоном.

Також вона виступала спікером або організатором на багатьох гендерних тренінгах. За плечима Олени пророблена велика праця не лише у галузі гендерної тематики, а й суспільства взагалі. Вона завжди запевняла, що жінка може зробити усе, варто лише бажати та діяти.

За матеріалами ХОДА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон