У райцентрі Херсонщини розшукують директора школи

Каховська міська рада оголосила конкурс на посаду керівника загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5. Про це повідомляється на офіційному сайті ради.

Згідно з розпорядженням, майбутній керівник повинен мати вищу освіту, стаж педагогічної роботи не менше трьох років та задовільний психічний стан.

Особи, які виявили бажання узяти участь у конкурсному відборі мають подати до управління освіти такий пакет документів: заяву про участь у конкурсі, одну фотокартку розміром 4х6 см, автобіографію або резюме, копію паспорта громадянина України, копію документа про вищу освіту, копію трудової книжки та довідку про відсутність судимості.

Окрім цього, можна подавати інші документи, що підтверджуватимуть професійні якості особи. Претендент несе відповідальність за достовірність поданої ним інформації.

Відомо, що заяви від претендентів приймаються до 17 травня. Так, вже 23 травня експертна комісія проведе конкурс та визначить переможця, який керуватиме навчальним закладом протягом шести наступних років.

"Гривна"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон