Співаковський: В ХДУ гармонійно поєднуються освітні та наукові процеси

Тому весна багата на різноманітні міжнародні, всеукраїнські та регіональні конкурси, семінари, конференції та тренінги, - розповів народний депутат Олександр Співаковський.

Цьому сприяє і суттєве оновлення матеріально-технічної бази, і бажання викладачів долучити молодь до наукових розробок та досліджень.

На урочистому відкритті науково-практичної конференції ІІ туру Всеукраїнського студентського конкурсу наукових робіт із галузі «Гендерні дослідження» (який проводився соціально-психологічним факультетом) підкреслив, що Україна має сталі традиції сімейних цінностей, є демократичною країною, тому у кожної людини є вибір як в особистому житті, так і суспільстві.

Найбільше українці цінують свободу і справедливість, але важливо на шляху до справедливості не втратити цю свободу.


Адже дуже невелика грань між анархією та тиранією. Сьогодні наша держава переживає складні часи, де ми повинні зберегти власні цінності і стати європейською країною, де ЛЮДИНА – ПОНАД УСЕ, - переконаний Олександр СПІВАКОВСЬКИЙ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон