У Херсоні відкрилися "Крила ангелів"

В минулу суботу, 13 квітня, у Херсоні, за підтримки лідера Громадської платформи "Добро переможе" Юрія Рожкова, відкрився соціально-психологічний ресурсний центр "Крила Янголів" для дітей різних категорій, а також для тих, хто опинився у складних життєвих обставинах.

"Це серйозний крок в прогресі інклюзії, адже ми живемо у світі, який вимагає особливого підходу до кожної особистості! Ми усі різні, кожен має свої таланти, можливості. І кожен є частинкою громади.

У цьому закладі походитимуть безкоштовні розвиваючі заняття для діток. Це - обов'язкова умова для існування Центру. І я щасливий, що маю причетність до створення такого важливого для сучасного суспільства закладу!" - говорить Юрій Рожков.

Представниця Громадської організації "Мама ЮА" Наталя Костик-Устенко, що виступила ініціатором створення соціально-психологічного центру, висловила вдячність лідеру Громадської платформи" Добро переможе" Юрію Рожкову за допомогу у сприянні відкриттю Центру та за подарунки малечі: великий плазмовий телевізор та мольберт для малювання!

"Завдяки цим речам наші хлопчики і дівчатка зможуть якісніше розвиватися, виражаючи свої художні смаки, та просто відпочивати і переглядати мультфільми та цікаві передачі з новими друзями - відвідувачами соціально-психологічного ресурсного центру "Крила Янголів"!, - подякувала Наталя Костик-Устенко.

"Добро переможе"
- громадська платформа Юрія Рожкова

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон