Економія на фонтанах дивує херсонців

Економія муніципальної влади на фонтанах дивує херсонців. Ще минулого року міськрада оплатила з бюджету модернізацію такої споруди,збудованої ще за часів СРСР на пішохідному бульварі Мирному.

Знадобився рік і 5,7 мільйона гривень, аби непоказна конструкція у вигляді звичайного прямокутного басейну перетворилася на «газон» із кількох красиво оздоблених фонтанчиків, між якими дітлахам тепер навіть бігати можна.

Але використання такого маленького дива, та ще й із нічним підсвічуванням розпорядженням міського голови Володимира Миколаєнко обмежили тільки вихідними та святковими днями.

Городяни дивуються: і треба було вкладати у фонтан мільйони, аби потім радіти жалюгідній економїї у сотні гривень? До того ж, у Херсоні є ще чотири комунальні фонтани, і всі вони коштом платників податків працюватимуть у будні з ранку до вечора.

То чого б за аналогічним графіком не запустити і фонтан на бульварі Мирному, аби в сорокаградусну літню спеку він би хоч трохи охолоджував повітря у місці, де відпочивають матусі з маленькими дітьми?

Сергій ЯНОВСЬКИЙ
"Новий День"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон