У Генічеському районі розвивають дошкільну освіту

Нещодавно на урочистому відкритті п'ятої групи дошкільного підрозділу навчально-виховного комплексу Генічеська ЗОШ №3 Генічеської районної ради взяли участь керівництво та депутати районної ради.

В своєму вітальному слові голова Генічеської районної ради Андрій Євстратов підкреслив: «Це велика подія не тільки для цього навчального закладу, а й для населення міста Генічеськ, батьків, які зможуть віддати своїх дітей на навчання в цей чудовий та сучасний дитячий садок.

Спільними зусиллями депутатського корпусу, райдержадміністрації, керівництва та дружнього колективу дошкільного підрозділу НВК за короткий час вдалося створити прекрасні умови виховання наших дітей.

Ми горді за те, що з руїн зуміли не тільки нещодавно відкрити декілька груп в цій будівлі, а й перетворили її за три роки на потужний та повноцінний дошкільний навчальний заклад», - наголосив Андрій ЕВСТРАТОВ.

За матеріалами Генічеської районної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон