Оригінальний подарунок бібліотеці на Херсонщині

Оригінальний подарунок відвідувачам Кіндійської бібліотеки презентував лідер Громадської платформи "Добро переможе" Юрій Рожков, - художні набори для розвитку творчості дітей: ліплення, малювання, розфарбовування об'ємних деталей на чашках.

Катерина Іванова, бібліотекар Кіндійської селищної бібліотеки-філії розповіла: "Ми просили Юрія Рожкова подарувати нашим читачам щось цікаве, креативне для їх розвитку, чим ще діти не займались, щоб зацікавити наших відвідувачів. Але не знали, що нам подарують такі оригінальні набори з Голландії!

Дуже добре, що Юрій Рожков співпрацює з різними країнами і ми у нашому селищі, рідній Кіндійці можемо займатися такими творчими поробками з Європи. Дякуємо за це!"

Юрій Рожков, лідер Громадської платформи "Добро переможе" із задоволенням передав вітання кіндійським діткам від друзів-партнерів - Фундації "Голландія-Україна" та Благодійного фонду "Мангуст", підкресливши: "Усі діти мають розвиватися якісно: як у містах, так і у селах та селищах. А творча гра - саме те, що сприятиме цьому якнайкраще. Задоволений, що наші подарунки припали до душі. Обов'язково будемо радувати діточок ще!"

"Добро переможе"
- громадська платформа Юрія Рожкова

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон